Опубліковано 09-02-2023


09 лютого 2023 року Божого у кондеканальному храмі «Успіння Пресв. Богородиці» с. Пістинь відбулися збори Косівського деканату Івано-Франківської Єпархії ПЦУ. Збори розпочалися молитвою та благословенням Високопреосвященнійшого Кир Андрія, Митрополита Галицького, після чого всі присутні молитовно вшанували пам’ять духовенства та українських воїнів, які відійшли до вічності протягом минулого року.

Високопреосвященнійший Владика Андрій ознайомив присутніх з життям Церкви та Єпархії,а секретар Єпархіального управління митр. прот. Богдан Романюк доповів про роботу управління за минулий рік.

Після цього Архієрей та духовенство обговорили актуальні питання життя Єпархії, існуючі проблемні питання в роботі та шляхи їх вирішення.

Наприкінці зборів митрополит Андрій, Косівський декан митр. прот. Петро Дяків та духовенство відслужили панахиду на могилі колишнього настоятеля храму «Успіння Пресв. Богородиці» та декана Косівського митр. прот. Петра Дяківа, який відійшов у вічність понад 15 років тому.

Закінчилися збори молитвою та спільним фото на згадку.

 


Назад Усі новини