Опубліковано 05-09-2022


   4 вересня 2022 року Божого, у 12-ту Неділю після П’ятидесятниці, Високопреосвященнійший митрополит Галицький Андрій очолив Божественну літургію у Свято-Покровському Кафедральному соборі міста Івано-франківська. Його Високопреосвященству співслужили клірики Кафедрального собору.

   Під час Літургії помолились за перемогу над російським агресором, щоб Господь зглянувся на наш народ і зберіг тих, хто відстоює нашу незалежність.

   Також за Літургією було висвячено у сан диякона випускника Богословського відділення Чернівецького національного універстету, кандидата філософських наук Михайла Готича .

   На завершення богослужіння у слові проповіді Високопреосвященніший владика розтлумачив євангельську історію про багатого юнака.

   Після відпусту Архіпастир привітав нововисвяченого диякона Михаїла з величною подією, яка відбулася у його житті, прикликав благословення Боже на нього та його сім'ю, а також побажав миру нашій землі та всього необхідного для спасіння і вічного життя.

   У свою чергу диякон Михаїл звернувся до владики Андрія, подякувавши за уділене ним Таїнство. Також владика-митрополит привітав з Днем народження протодиякона Ярослава Гуменюка.

   Богослужіння завершилося уставним многоліттям.

 


Назад Усі новини