Опубліковано 09-08-2022


   9 серпня 2022 року Божого, в день пам’яті святого великомученика і цілителя Пантелеймона та святого преподобного Германа Аляскинського, з благословення Керуючого Івано-Франківською Єпархією ПЦУ Високопреосвященнійшого Андрія Митрополита Галицького, вікарій Івано-Франківської єпархії єпископ Коломийський Павло взяв участь в урочистому Богослужінні з нагоди Дня тезоіменитства Високопреосвященнійшого Германа, архієпископа Чернівецького і Хотинського, яке відбулося в храмі Трьох Святителів Чернівецького Національного Університету ім. Ю. Федьковича,

   Богослужіння  очолив архієпископ Герман, якому співслужили Преосвященнійший Сава, єпископ Донецький і Слов'янський, Преосвященнійший Павло, єпископ Коломийський, намісник Спасо-Преображенського Угорницького чоловічого монастиря та запрошене духовенство.

   Під час богослужіння було піднесено молитви за Україну, воїнів-захисників, український народ та за перемогу над російським агресором.

   Після запричасного, з благословення владики Германа з повчальною проповіддю звернувся до присутніх протоієрей Миколай Шкрібляк. По завершенні богослужіння архіпастирі разом з духовенством та вірянами привітали керуючого Чернівецько-Хотинською єпархією архієпископа Германа з Днем небесного покровителя.

   З благословення Високопреосвященнійшого Андрія, митрополита Галицького, владика Павло від повноти Івано-Франківської єпархії ПЦУ привітав архієпископа Германа, зачитавши вітальний лист і подарував імениннику напрестольний різьблений хрест та панно з зображенням Угорницької обителі.

   Богослужіння закінчилось уставним многоліттям.

 

 


Назад Усі новини