Опубліковано 27-06-2022


   26 червня 2022 року Божого, у Свято-Серафиміському чоловічому монастирі Івано-Франківської Єпархії ПЦУ, була звершена Божественна Літургія, яку на запрошення намісника монастиря та з благословення Високопреосвященнійшого Андрія Митрополита Галицького, Священноархімандрита обителі, очолив Преосвященнійший Павло, єпископ Коломийський, вікарій Івано-Франківської Єпархії.

   Його Преосвященству співслужили: намісник монастиря архімандрит Максим (Волошенюк), ігумен Ювеналій, ієромонах Авраамій, ієромонах Єремія, протоієрей Володимир Мельник, протоієрей Юрій Дякун та протодиякон Роман Процак.

   За Літургію були піднесені посилені прохання і молитва за мир в Україні, за наших воїнів, які ціною власного життя захищають нашу державу, за полонених, безвісті зниклих.

   Багато прихожан приступили до сповіді і Святого Причастя. Після Богослужіння була освячена спускна ікона Пресвятої Богородиці "Почаївська".

   На завершення літургії Владика Павло звернувся з вітальним словом і подарував для монастиря ікону "Угорницької Божої Матері", та ікону "Прпп. Іова і Феодосія Угорницько-Манявських", а також нагородив архімандрита Благословенною Грамотою.

   Архімандрит Максим  подякував Владиці за візит та молитви, які були звершені у монастирі.

   Завершилось Богослужіння помазанням святим єлеєм та уставним многоліттям.

 

 


Назад Усі новини