Опубліковано 13-12-2020


Слава Ісусу Христу!

Ваше Високопреосвященство!

Дорогий Владико!

Від імені духовенства, віруючих,

викладачів і студентів Вищої Богословської Академії при Управліннні  Івано-Франківської Єпархії ПЦУ прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Вашого Ангела Хоронителя Св. Ап. Андрія Первозванного.

У цей святковий і радісний день Вашого тезоіменитства, дорогий Владико, ми возносимо свої щирі молитви до Господа Бога, дякуючи за пройдений, під Вашим мудрим керівництвом, шлях, та просимо для Вас рясних Божих ласк і щедрого

благословення на подальше ревне служіння Христовій Церкві та українському народові.

Щоб Ваші уста ще довго проповідували ту благу вість, яку більше двох  тисячоліть тому возвістив на Київських горах апостол Андрій Первозванний, достойним послідовником якого на нашій прикарпатській землі стали Ви, дорогий Владико, а Мати Божа провадила  на всіх стежинах земного життя. Щоб Її заступництво і молитовний захист не покидали Вас ніде й ніколи, а лише благословляли й надалі ревно виконувати довірені Святою Церквою архіпастирські обов’язки - вести  Божий люд назустріч милосердному Господу.

Хай Вашу життєву стежину завжди супроводжують добро та щирі й віддані справі відродження Української Незалежної  Православної Церкви люди, а Господь за молитвами Вашого небесного покровителя  - святого апостола Андрія Первозванного кріпить духовно і тілесно, дарує здоров’я й щедрі милості Свої на многії і благії літа!

Ісполла еті деспота!

Секретар Єпархіального

          Управління                            м. прот. Богдан Романюк

 

Проректор ВБА                м. прот. Євген Шувар


Назад Усі новини