Опубліковано 25-08-2023


23 серпня 2023 року Божого, з благословення Високопреосвященнійшого митрополита Галицького Андрія, керуючого Івано-Франківською Єпархією ПЦУ, настоятель храму «Святого Духа» м.Івано-Франківська, заступник декана Івано-Франківського митр.прот.Василь Максимишин та декан Надвірнянський митр.прот. Мирослав Хімейчук взяли участь у освяченні та  церемонії підняття Державного прапора України на Вічевому майдані обласного центру. У заходах також взяли участь представники влади, зокрема міський голова м.Івано-Франківська п.Руслан Марцінків, захисники та захисниці України, громадськість міста.

Цього ж дня митр.прот.Роман Козак, декан Івано-Франківський, взяв участь у заходах, присвячених до Дня Незалежності нашої держави, які відбулися в приміщенні обласної філармонії, під час яких голова обласної адміністрації п.Світлана Онищук та голова обласної ради п.Олександр Сич нагородили наших героїв відзнаками області.

24 серпня митр.прот.Роман Козак взяв участь у поминальних заходах, які відбувались на міському кладовищі у с.Чукалівка, де було відслужено панахиду на місці поховано героїв, які загинули під час російсько-української війни, після чого було також відслужено панахиду на Алеї героїв Небесної Сотні.

 


Назад Усі новини