Опубліковано 21-07-2023


20 липня 2023 року Божого з благословення Високопреосвященнійшого митрополита Галицького Андрія та з ініціативи настоятеля храму протоієрея Анатолія Момота відбулась паломницька поїздка дітей та молоді храму «Різдва Пресвятої Богородиці» с. Молодків Івано-Франкіської єпархії Православної Церкви України святинями Прикарпаття, а саме: Манявського та Ковалівського чоловічих монастирів.

Розпочалось паломництво зі спільної молитви у рідному храмі та окроплення святою водою. Після чого всі спільно вирушили до Манявського Хресто-Воздвиженського монастиря, де відвідали всі храми обителі, приклонились до святинь та звершили молитву за Україну, наших Воїнів та народ. Також молитва молоді пролунала біля Блаженного каменя.

Наступною зупинкою був Ковалівський Свято-Серафимівський чоловічий монастир, в якому паломників зустрів намісник монастиря Архімандрит Максим. У центральному храмі обителі всі спільно помолилися за Україну та воїнів, після чого отець-архімандрит розповів про монастир та життя монахів, запросив всіх до трапезної для спільного обіду.

Духовно збагачені та з гарним настроєм всі повернулись до своїх домівок.


Назад Усі новини