Опубліковано 16-02-2021


15 лютого 2021 р., в день свята Стрітення Господнього, Високопреосвященнійший Кир Андрій, Митрополит Галицький, Керуючого Івано-Франківською Єпархією ПЦУ, Священноархімандрит Спасо-Преображенського Угорницького чоловічого монастиря, очолив Богослужіння в обителі.

Владиці-митрополиту співслужили намісник обителі Преосвященнійший Павло, Єпископ Коломийський, вікарій Івано-Франківської Єпархії, клірики Свято-Покровського Кафедрального Собору митр. прот. Василь Дем’яник та митр. прот. Микола Белей, братія монастиря в священному сані.

Під час Літургії були піднесені молитви за мир в нашій державі, за українських воїнів та за визволення від пошесті згубної. Після Літургії Його Високопреосвященство виголосив повчальну проповідь на тему свята, а також привітав теплими словами Владику Павла, адже у цей день намісник монастиря молитовно відзначає третю річницю Архієрейської хіротонії. Митрополит Андрій подарував Владиці Павлові напрестольний хрест ручної роботи та побажав Божої допомоги у розбудові монастиря. У свою чергу Єпископ Павло склав щиру подяку Митрополиту Андрію за слова вітання та постійну духовну опіку і молитву. Звучали уставні многоліття. На закінчення відправи Владика Андрій благословив всіх присутніх.

 


Назад Усі новини