Опубліковано 13-02-2021


Від імені Високопреосвященнійшого Кир Андрія, Митрополита Галицького, Керуючого Івано-Франківською Єпархією ПЦУ, Преосвященійшого Кир Павла, Єпископа Коломийського, намісника Спасо-Преображенського Угорницького чоловічого монастиря, Управління Івано-Франківської Єпархії, духовних шкіл, чернецтва та духовенства надсилаємо найщиріші вітання духовенству та парафіям з нагоди ювілейних дат, іменин та Храмових свят.

У лютому 2021 року Божого вітаємо ювілярів:

  • Преосвященнійшого Кир Павла, Єпископа Коломийського, Вікарія Івано-Франківської Єпархії, намісника Спасо-Преображенського Угорницького чоловічого монастиря – 15.02. з нагоди третьої річниці Архієрейської хіротонії.
  • Митр. прот. Василя Малярчука, настоятеля храму «Свв. Апп. Петра і Павла» с.Пійло Калуського деканату – 12.02. знагоди 30-річчя священичої хіротонії.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди дня Ваших знаменних дат. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, наснаги, духовної праці в Божому винограднику. Хай милостивий Господь обдаровує Вас Своїми ласками, Мати Божа покриває Святим Омофором, а Ангел Хоронитель перебуває з Вами у щирій праці на ниві Христовій, на благо та процвітання любимої  України. На многії і благії літа!

У лютому 2021 року Божого вітаємо настоятелів та парафіян з нагоди Храмових свят:

  •  «Трьох Святителів» с. Рошнів (Юрківка) Тисменицького деканату (настоятель – митр. прот. Любомир Медвідь) – 12 .02.

Від усієї душі і щирого серця молитовно вітаю Вас, увірену моїй архіпастирській опіці, духовну паству з Храмовим днем. Своїх молитвах і думках поділяю радість Вашого престольного празника, який має особливе значення в житті парафії, коли згадується минуле, оцінюється сучасне, а найголовніше в святкуванні храмового св’ята, наголошувати на нашій відданості Христовому вченню і Його служінню в світі,бо в цьому наше майбутнє, це – наша мета. Нехай Ваші серця постійно линуть до Бога будьте стійкими у вірі, душею і серцем, щирою жертовністю в любові поміж собою, єднайтеся біля свого Храму і тоді будете душею Храмами Божими і Дух Божий житиме у Вас. У цей святковий день вітаю отця настоятеля, церковну управу, хор, братство, сестринство, парафіян та всіх  гостей, нехай же Господь Бог за молитвами Пресвятої Богородиці зберігає, охороняє Ваші оселі і родини та благословляє дочекати від цього року до наступного, прожити  в доброму здоров’ї, щасті та родинній злагоді на многії і благії літа!


Назад Усі новини