Опубліковано 04-02-2021


03 лютого 2021 року Божого вся повнота Православної Церкви України відзначала другу річниці інтронізації Предстоятеля ПЦУ Блаженнійшого Кир Епіфанія, Митрополита Київського і всієї України.

З благословення Високопреосвященнійшого Кир Андрія, Митрополита Галицького, Керуючого Івано-Франківською Єпархією ПЦУ, участь у відзначенні річниці інтронізації взяв вікарій Івано-Франківської Єпархії Кир Павло, Єпископ Коломийський. Преосвященнійшого Владику супроводжував віце-канцлер Єпархії митр.прот.Роман Козак та прот.Володимир Мельник.

Під час Божественної Літургії у Свято-Михайлівському монастирі Владика Павло співслужив Блаженнійшому Митрополиту Епіфанію у багаточисельному сонмі Архієреїв ПЦУ. На запричасному проповідь виголосив Архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій. Також зважаючи на посильні труди в умовах війни та агресії до сану митрополита було піднесено архієпископа Донецького і Маріупольського Сергія.

Владика Павло від імені Митрополита Галицького Андрія привітав Його Блаженство з другою річницею інтронізації та Днем народження і подарував Предстоятелю дерев»яний інкрустований напрестольний Хрест ручної роботи та аналогічної роботи ікону Пресвятої Богородиці.

 

 


Назад Усі новини