Опубліковано 25-01-2021


   Наприкінці березня 2021 року у Вищій Богословській Академії буде проводитися набір студентів для навчання у Свято-Софійській Українській Православній Богословській Семінарії що знаходиться у місті Савт Бавнд Брук, Н. Дж. Сполучених Штатах Америки. Набір абітурієнтів будуть проводити професори і представники ректорату Свято-Софійської Української Православної Богословської Семінарії США. Бажаючих отримати богословську освіту у Сполучених Штатах Америки прошу звертатися до ректорату Вищої Богословської Академії.

   Оформлення документів, відкриття візи США, а також 6 років навчання, стипендія, проживання, харчування, фінансується навчальним закладом.

   Вимоги до абітурієнтів:

   Бути хрещеними, православного віросповідання, не перебувати в священичому сані, духовно свідомими,  віком від 19 до 25 років, мати бажання та схильність до вивчення богословських наук, без тілесних вад, фізично та психологічно здоровими, не розведені. Переваги будуть надаватися тим абітурієнтам які планують стати священнослужителями.

   Документи приймаються до 25 березня 2021 року Божого.

   Мати із собою папку для документів, копії свідоцтва про народження, копії паспорта, копії документів про освіту, фото 3-4см., написати автобіографію, бути готовими до заповнення анкети Свято-Софійської Української Православної Богословської Семінарії США.

   Зарахування буде проводитися на основі співбесіди та тестів, комісією Свято-Софійської Української Православної Богословської Семінарії США.

   Більше інформації про навчальний заклад ви можете дізнатись із сайту семінарії  https://stsuots.edu/news_210106_1

Адреcа: м. Івано-Франківськ, вулиця Вірменська, 5

Вища Богословська Академія, кабінет проректора.

   За докладнішою інформацією прошу звертатися по телефону +380676037853, Viber,WhatsApp. Е-пошта: рrorektorvba@ukr.net

Проректор ВБА        митр. прот. Євген Шувар.


Назад Усі новини